PSA GRUP

PSA GRUP

marți, 24 noiembrie 2015

Citroen: C4 Cactus este doar începutul pentru noi. Pregătim noi modele neconvenționale




Mathieu Bellamy, directorul de strategie al mărcii Citroen, a declarat că modelul C4 Cactus este doar începutul unei nou stil de design pentru compania franceză.


Citroen C4 Cactus, crossoverul cu design îndrăzneț al mărcii franțuzești, este doar începutul unei noi tendințe stilistice a companiei din Hexagon. Cei de la Citroen își propun să lanseze mai multe modele de serie care să urmeze aceleași idei încrezătoare de design pentru a oferi automobile neconvenționale. Acest stil de design le readuce celor de la Citroen o identitate vizuală puternică și certitudinea recunoașterii de la distanță a modelelor lor, elemente importante pentru creșterea vânzărilor viitoare și beneficierea la maximum de pe urma impactului creat de C4 Cactus pe piață. 
Într-un caz similar, cei de la Nissan au profitat de pe urma design-ului excentric al lui Juke și au lansat un întreg segment de nișă, care s-a dovedit atât de interesant încât a fost urmat de aproape toți concurenții lor.

Promisiunile de dezvoltare de noi automobile cu design controversat și curajos din partea celor de la Citroen vin de la Mathieu Bellamy, directorul de strategie al companiei franceze. Noile modele de la Citroen vor arăta complet diferit decât actualele C4 și C5, de exemplu, iar francezii pregătesc și un crossover mai mare. Dintre toate exponatele recente, exponatul Aircross Concept de la Salonul Auto de la Shanghai este cel mai apropiat lucru de viitoarele planuri ale mărcii Citroen.

Datorită noilor directive estetice, cei de la Citroen vor reuși să se distanțeze de marca soră, Peugeot. Liderii concernului PSA Peugeot-Citroen se străduiesc de ceva vreme să separe cele două mărci pe mai multe planuri, astfel încât ele să nu se canibalizeze și să aibă succes folosind propriile identități. Prin stategia unui design îndrăzneț pentru Citroen, francezii ar putea separa cele două mărci de volum ale concernului PSA Peugeot-Citroen.
 Via Automotive News (înreg.)


http://www.automarket.ro/stiri/citroen-c4-cactus-este-doar-inceputul-pentru-noi-pregatim-noi-modele-67817.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu