PSA GRUP

PSA GRUP

luni, 30 septembrie 2013

Diagonoza computerziata Lexia / DiagBox pentru modele de autoturisme CITROEN

Oferta pentru diverse operatii ce se pot face prin intermediul interfetei de diagnoza:

Operatiuni si preturi:

- Citire/Stergere coduri de eroare = 50 RON


- Reinitializare / calibrare auto-adaptivi (in mers - unde este cazul) = 70 RON


- Reinitializari/Resetari - in functie de anumite piese inlocuite care necesita aceasta operatie (ex: pompa servodirectie, inlocuire sonde lambda, inlocuiri/update ECU, clapeta de acceleratie, regenerare/resetare FAP) - pret in functie de operatie

- Activare/Dezactivare: proiectoare (pt cele care nu au avut din fabrica), dezactivare sunet centuri, Initializare CD/Mp3 player RD/RT luat de pe alt autovehicul, activare port AUX (doar activare, fara conectica), activare lumini de zi, reinitializare cheie de rezerva blank (cu Car Pass-ul clientului) = 50 RON/operatie

- Virginizare BSI C2,C3,C4 - 900 RON - BSI-ul luat din dezmembrari, nu poate fi folosit direct. Acesta trebuie resetat la valorile din fabrica (virginizat), si apoi rescris si reprogramat complet pe noua masina. Operatia de virginizare dureaza aprox 30 min - 60 min. Costul NU include montare si demontare pe/de pe masina si nici rescrierea softului nou sau configurarea acestuia. Clientul trebuie sa vina cu piesa gata demontata. Pentru rescrierea completa + reconfigurare + reinvatare chei se mai percep 250 RON si se face cu BSI-ul montat pe masina. Pentru operatia de resoftare/reconfigurare este necesar obligatoriu Car Pass-ul.

- Update de soft BSI: - 150 RON - sunt necesare toate cheile autoturismului + Car Pass-ul

- Update de soft ECU cutie de viteze automata: - 120 RON

- Update de soft - ECU injectie cu versiune oficiala (daca este disponibila) - 120 RON - Atentie! Acesta nu este CHIP-TUNING! Softul instalat este ORIGINAL cu imbunatatirile pe care le-a crezut fabricantul de cuviinta, cu toate acestea, majoritatea clientilor au observat o imbunatatire in timpul de raspuns al motorului. Aceasta imbunatatire se datoreaza in proportie de 80% resetarii auto-adaptivilor, mai ales daca masina achizitionata a fost SH.

Majoritatea masinilor care poseda un calculator de control al motorului (ECU - Engine Control Unit), atunci cand sunt achizitionate (de noi) pe langa legendarul "rodaj", ele trec si prin niste faze de invatare sau adaptare la mai multi factori: modul de condus (sportiv sau mai calm), daca masina este utilizata mai mult in oras sau in afara lui, chiar si daca ea este condusa in preponderenta la munte (unde aerul este mai rarefiat - si amestecul de carburant cu aer este diferit) sau la campie. Toate acestea duc la o experienta cat mai placuta a sofatului, masina incercand sa raspunda cat mai bine la personalitatea soferului si conditiile de trafic. In reprezentante din pacate (din proprie experienta va spun) se cam trece cu vederea acest aspect. Posesorilor de masini SH sau noi, nu le sunt aduse la cunostinta aceste lucruri, din motive care pe mine ma depasesc, in consecinta propietarii (si aici ma refer in mare parte la cei cu masini SH), nu vor simti aceeasi placere sau asteptarile lor de la masina nu vor fi conforme cu realitatea, deoarece fiecare dintre noi isi conduce masina ... altfel.

Coordonate de contact:


- YM: norishoru9


- Tel: o722.222.577


- Forum: www.ClubC4.ro

- Loc de intalnire pt. diagnoza: parcarea de langa magazinul Obor (Sector 2)

Va astept cu drag !
BogdanNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu