PSA GRUP

PSA GRUP

vineri, 20 iunie 2014

Grupul Radacini lanseaza un concept unic pe piata auto din Romania - Echipa Mobila








Nu ai timp de vizite in showroom? Venim noi la tine cu oferta personalizata!

Dupa aproape un sfert de secol de experienta in domeniul auto, Grupul Radacini continua sa inoveze, fiecare nou pas avand ca obiectiv apropierea de client.

În prezent Grupul Radacini  este unul dintre cei mai importanti actori ai pietei auto din Romania, detinand cel mai diversificat portofoliu de marci auto (Opel, Volkswagen, Audi, Mazda, Suzuki, Citroën, Honda, Peugeot, Cadillac), dar si cea mai mare cota de piata pentru multe din marcile distribuite. Pentru fiecare dintre marci Grupul Radacini detine  locatii service specializate dar si service multimarca (Bosch Car Service).
Experienta celor mai bune practici de la marcile pe care le reprezinta si capacitatea de a oferi servicii complete, atat inainte, cat si dupa achizitia autoturismului, contribuie la cresterea satisfactiei celui care intra intr-un sediu Radacini.
Achizitionarea unei masini sau a unei flote  este un proces complicat, care necesita multa informare, mult timp si un consum de energie greu de estimat initial. Firesc, orice client poate sa urmeze singur acest parcurs. Dar, mai simplu si mai eficient este sa primeasca sprijinul unui consultant  profesionist.

 Echipa mobila iti prezinta toata gama de oferte auto si servicii ale grupului Radacini. Profita si suna acum la numarul 0737 600 600.
De la modele mini la limuzine de lux, de la cabrio la modele SUV / 4x4, de la variante populare la cele exclusive, de la utilitare mici la cele medii... este aproape imposibil ca un client sa nu gaseasca varianta potrivita. La fel se intampla si in domeniul service, unde atelierele de marca sunt completate cu variante multimarca si cu cele dedicate unui segment anume, cum ar fi reteaua Sama Service pentru roti/directie si Radacini Diesel Service pentru sisteme de injectie Bosch.
Plecand de la nevoile si cerintele clientului, fie ca este vorba de consultanta in achizitionarea unui autoturism, fie de service, mentenanta sau cumpararea de piese auto, consilierii Echipei Mobile Radacini propun oferte personalizate. Rezulta confort, optimizarea achizitiei  şi, nu de neglijat, siguranta unei alegeri corecte.
Echipa Mobila Radacini poate veni direct la clientii din Bucuresti, Brasov, Braila, Constanta, Galati si Ploiesti.
“Cele peste 60.000 de autovehicule vandute si peste 1.000.000 de intrari in service  confirma increderea in capacitatea Grupului Radacini de a oferi cele mai bune solutii, in orice etapa, de la alegerea pana la revanzarea automobilului. Ne bucuram sa oferim clientilor nostri un instrument util si sunt convins ca Echipa Mobila Radacini va deveni in scurt timp partenerul auto preferat de acestia!” – a declarat dl. Nicolae Sorescu, Director Divizie Vanzari, Radacini Grup.
“Prin acest concept dorim sa oferim clientilor nostri mai multa mobilitate si confort prin solutii personalizate pentru flote la nivel national in zonele București, Ilfov, Braila, Brasov, Constanta, Galati, si Prahova . ”  - a declarat dl. Dan Ene, Director Divizie Service, Grup Radacini.

Pentru mai multe detalii accesați www.radacini.ro  sau https://www.facebook.com/Radacini

http://www.auto.ro/stiri/grupul-radacini-lanseaza-un-concept-unic-pe-piata-auto-din-romania---echipa-mobila.html

joi, 19 iunie 2014

Noul site http://www.citroen.ro

In sfarsit, dupa ce i-am batut la cap, si nu numai eu, peste 1 an de zile, cei de la TM au schimbat site-ul:

http://www.citroen.ro

Avem asa:

- sectiunea de dealeri - 27 la numar - http://www.citroen.ro/gaseste-un-dealer/ 

- cea de vehicule, mult mai usor de urmarit - http://www.citroen.ro/vehicule/

- cea de OFERTE - http://www.citroen.ro/oferte/  

- 110 buc de masini la reducere - http://citroencarstore.ro

- conturi online pe - https://www.facebook.com/citroenromania , cel din Franta - https://twitter.com/citroen , idem https://plus.google.com/+Citro%C3%ABn/auto si https://www.flickr.com/photos/citroen_official/ sau https://www.youtube.com/channel/UCg3Rudz_2uKktAfTywXsIvQ


Asa da, speram sa se vada acest mare pas in fata si in VANZARI !

Felicitari!